Cel mai ieftin mediaplayer 4K

Mediaplayerul TV Smart Box, MXQ Pro este cel mai ieftin mediaplayer 4K, HDMI, Wi-Fi astăzi pe piață. Dar pentru a-l face cu adevărat excelent, necesită puțină configurare.

Vezi prețul

În timp ce majoritatea mediaplayerelor ieftine utilizează Android ca sistem de operare, există o alternativă care oferă o experiență de streaming și de vizionare a conținutului mult îmbunătățită: CoreELEC.

Ce Este CoreELEC?

CoreELEC este un sistem de operare bazat pe Linux, optimizat pentru a funcționa pe dispozitive media player, o platformă solidă pentru redarea conținutului media. Spre deosebire de Android, care este un sistem de operare generalist, CoreELEC este specializat exclusiv în furnizarea unei experiențe de vizionare a conținutului multimedia, ceea ce îl face o alegere ideală pentru pasionații de filme, seriale și alte tipuri de conținut video.

CoreELEC instalează automat playerul Kodi. Playerul Kodi poate fi, de asemenea, descărcat și instalat ca aplicație în sistemul de operare Android din Google Play. Cu toate acestea, este mai eficient ca mediaplayerul să ruleze CoreELEC și să se deschidă direct în Kodi.

Cum Poate Fi Înlocuit Androidul cu CoreELEC?

Transformarea unui media player Android într-un dispozitiv CoreELEC este un proces relativ simplu și poate fi realizat în câțiva pași ușor de urmat:

1. Descărcarea și instalarea CoreELEC: Primul pas este să descărcați versiunea CoreELEC potrivită pentru dispozitivul dvs. media player de pe site-ul oficial CoreELEC. Apoi, utilizați un utilitar de scriere pe card SD pentru a instala imaginea CoreELEC pe un card SD sau un dispozitiv de stocare USB.

2. Bootarea Dispozitivului în CoreELEC: Introduceți cardul SD sau dispozitivul de stocare USB în media player și reporniți dispozitivul. Alegeți opțiunea de bootare din CoreELEC în loc de Android atunci când este solicitat.

3. Configurarea CoreELEC: După ce dispozitivul a pornit în CoreELEC, urmați instrucțiunile de configurare inițială pentru a seta limba, conexiunea la internet și alte setări de bază.

4. Instalarea Addon-urilor și Configurarea Aplicațiilor: CoreELEC vine cu o gamă largă de addon-uri și aplicații preinstalate pentru a vă permite să accesați conținutul multimedia preferat. Puteți instala addon-uri suplimentare din repository-urile disponibile în CoreELEC.

Avantajele Utilizării CoreELEC

1. Performanță Mai Bună: CoreELEC este optimizat pentru redarea conținutului multimedia, ceea ce înseamnă că oferă o performanță mai bună și o experiență mai fluentă decât Android pentru streaming și vizionare.

2. Interfață Simplă și Prietenoasă: Interfața CoreELEC este simplă și intuitivă, facilitând navigarea și accesul la conținutul multimedia preferat.

3. Suport Extins pentru Codecuri și Formate de Fișiere: CoreELEC vine cu suport integrat pentru o gamă largă de codecuri și formate de fișiere, asigurând redarea fără probleme a majorității conținutului multimedia.

4. Actualizări Regulate și Suport Comunitar Activ: CoreELEC beneficiază de actualizări regulate și de un comunitate activă, ceea ce înseamnă că veți avea întotdeauna acces la cele mai recente caracteristici și îmbunătățiri.

Concluzie:

Transformarea unui media player Android într-un dispozitiv CoreELEC poate îmbunătăți semnificativ experiența de streaming și de vizionare a conținutului multimedia. Cu o interfața Kodi, simplă și prietenoasă, obțineți o performanță mai bună și suport extins pentru o varietate de formate de fișiere, astfel CoreELEC este o alegere ideală pentru cei care caută o experiență de divertisment la domiciliu de înaltă calitate. Cu pașii simpli de instalare și configurare, transformarea dispozitivului dvs. media player într-un sistem CoreELEC este la îndemâna oricui dorește să-și upgradeze experiența de vizionare a conținutului multimedia.

Loading